Śniadanie I
Herbata miętowa,
chleb razowy z masłem,
pasta rybna,
pomidor malinowy
Śniadanie II
Budyń o smaku bananowym,
chrupki kukurydziane,
sok wiśniowy
Obiad/Podwieczorek
Zupa grysikowa na mięsie,
filet z kurczaka panierowany,
ziemniaki puree,
surówka z młodej kapusty,
sok z czarnej porzeczki, jabłko
Śniadanie I
Płatki kukurydziane na mleku,
Herbata owocowa,
bułka pszenna z masłem,
szynka, ogórek szklarniowy
Śniadanie II
Jogurt naturalny z truskawkami,
wafelek Grzesiek bez czekolady
Obiad/Podwieczorek
Zupa ogórkowa z ziemniakami
i koperkiem na mięsie,
pieczeń wieprzowa,
kasza perłowa, buraczki na zimno,
kompot owocowy, kiwi
Śniadanie I
Kawa zbożowa,
chleb żytni z masłem,
parówka na ciepło, ketchup,
pomidorki koktajlowe
Śniadanie II
Pączki serowe(wyrób własny)
lody KAKTUS,
soczek Tymbark
Obiad/Podwieczorek
Zupa kalafiorowa,
makaron w sosie bolońskim
z warzywami, sok jabłkowy,
truskawki, LUBIŚ
Śniadanie I
Kakao, pieczywo mieszane z masłem,
ser Bieluch, szczypiorek, rzodkiewka
Śniadanie II
Herbata z miodem i cytryną,
chleb słonecznikowy,
pasta z szynki z pietruszką, sałata masłowa
Obiad/Podwieczorek
Krem z zielonych szparagów z groszkiem ptysiowym,
filet z indyka w sosie własnym,
ziemniaki, bukiet warzyw,
sok z mango, winogrono bezpestkowe
Śniadanie I
Herbata Bawarka,
chleb orkiszowy z masłem,
jajecznica, pomidor malinowy
Śniadanie II
Rogal mleczny z masłem,
Danio wyciskany
Obiad/Podwieczorek
Zupa grochowa na żeberkach,
ryba panierowana z pieca,
ziemniaki puree,
surówka z selera z rodzynkami,
lemoniada z pomarańczą i cytryną,
banan